Maaike Bosscher

Maaike Bosscher studeerde aan het conservatorium van Enschede, de Hochschule für Musik in Detmold en aan de Messiaen Accademie. Daar behaalde ze in 2004 haar diploma. Haar docenten waren Alexandre Bonnet, Godelieve Schrama en Manja Smits. Sindsdien heeft haar muzikale ontwikkeling niet stil gestaan. Ze nam deel aan een cursus Jazzharp, ze werkt samen met een groot aantal dirigenten, orkesten en met musici in andere muzikale genres en ze volgt zanglessen.

Op het podium gaat Maaike uitdagingen aan met zeer gevarieerde samenstellingen van instrumenten, waarbij het werken met blazers en zangers haar voorkeur heeft. Solistische optredens grijpt ze aan om de harp van zijn voetstuk te tillen en, op zeer persoonlijke wijze, in al zijn facetten te laten horen aan iedereen die maar luisteren wil. Verbazing en ontroering zijn dan ook regelmatig voelbaar bij haar publiek.

Naast haar concertpraktijk geeft Maaike les aan een groot aantal harpleerlingen. Zij doet dat met veel passie, enthousiasme en inlevingsvermogen.

Meer informatie over Maaike is te lezen op haar eigen website.


moncler outlet moncler outlet online tiffany milano tiffany outlet tiffany milano tiffany outlet tiffany milano tiffany outlet peuterey outlet peuterey uomo hogan outlet hogan rebel hogan outlet hogan rebel hogan outlet hogan rebel hogan outlet hogan rebel hogan outlet hogan rebel hogan outlet hogan rebel roshe run pas cher roshe run parajumpers pas cher parajumpers soldes parajumpers pas cher parajumpers soldes parajumpers pas cher parajumpers soldes